Εκτύπωση

Στιφάδο μοσχάρι αρνί ή γίδα, νότιας Εύβοιας

Υλικά και εκτέλεση:
Θα χρειαστούμε 2 κιλά κρέας μοσχαρίσιο μερίδες.
Σοτάρουμε πολύ καλά το κρέας στο τηγάνι με λίγο λάδι.Μετά το βράζουμε στην κατσαρόλα, ρίχνουμε 2-3 ποτήρια νερό και κλείνουμε τη χύτρα να μισοβράσει το κρέας, να κρατάει λίγο.Ανοίγουμε τη χύτρα μέχρι να πεί το κρέας τελείως το νερό του και στην συνέχεια, ρίχνουμε 1 ποτήρι ξύδι, αλατοπίπερο, 3 ποτήρια λάδι, 1 πρέζα μπαχάρι, 4 κουταλιές ντοματοπελτέ, 2 φύλλα δάφνη, 1 κλωνάρι ρίγανη, 1 κεφάλι σκόρδο, ολόκληρες σκελίδες και 2-3 κιλά κρεμμύδια καθαρισμένα που τα έχουμε αφήσει σε λεκανίτσα με νερό.Νερό στο φαγητό δεν ρίχνουμε γιατί θα βγάλουν τα κρεμμύδια.Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά,προσέχοντας να μην καθήσει το φαγητό, μετά ανοίγουμε το καπάκι και βράζουμε με λίγο ανοιχτή τη χύτρα για να μελώσει η σαλτσα.
Από το Ανθολόγιο συνταγών από την Κάρυστο της Ελένης Παπαλυμπέρη
mobilepornxtube agiad mobile18porn amateurtubesexporn freexmobileporn hardxxxmobileporntube mobilefacetubeporn mobilefoxporn mobilefuckporn mobilehardsexporn mobilejizzsexporn mobilepornvidx mobilepornvidz mobilepornxnxxtube mobilesexteenporn mobiletaxiporn mobilexporntube mobilexxxsexporn
/** **/