Εκτύπωση

Πίτα Καρυστινή

Υλικά για τη ζύμη:
  • 3/4 κιλού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 πρέζα αλάτι
  • λίγο λάδι, λίγο ξύδι και νερό χλιαρό όσο πάρει να γίνει μια μαλακή ζύμη

Εκτέλεση:
Τα χότρα τα ψιλοκόβουμε, ρίχνουμε πιπέρι,λίγο λαδάκι λίγη κανέλα.Ανοίγουμε φύλλο λεπτό στην μία άκρη του φύλλου βάζουμε αρκετά χότρα πάνω στα χότρα κεφαλοτύρι ψιλοκομμένο ή τριμμένο, ότι θέλουμε και τυλίγουμε ρολό.Βάζουμε το πολό σε λαδωμένο ταψί.Με τον ίδιο τρόπο φτιάχνουμε όλα τα υλικά σε ρολά, τα τοποθετούμε σειρά-σειρά στο ταψί και ρίχνουμε λάδι ώστε να καλύπτει 2 δάχτυλα το ύψος του ταψιού.Βάζουμε το ταψί σε προθερμασμένο φούρνο στην κάτω αντίστασημόνο, στους 250 βαθμούς και στην πιο χαμηλή σχάρα.
Αφού ποδίσουν από κάτω, τα τουμπάρουμε να ψηθούν και από την άλλη πλευρά.Όταν ψηθεί, την κόβουμε κομμάτια.
Από το Ανθολόγιο συνταγών από την Κάρυστο της Ελένης Παπαλυμπέρη.

Δείτε τις άλλες τοπικές παραδοσιακές συνταγές

mobilepornxtube agiad mobile18porn amateurtubesexporn freexmobileporn hardxxxmobileporntube mobilefacetubeporn mobilefoxporn mobilefuckporn mobilehardsexporn mobilejizzsexporn mobilepornvidx mobilepornvidz mobilepornxnxxtube mobilesexteenporn mobiletaxiporn mobilexporntube mobilexxxsexporn
/** **/