Εκτύπωση

Κολοκυθοτυρόπιτα νότιας Εύβοιας

Υλικά-Γέμιση:
  • 1/2 κιλό κολοκυθάκια τριμμένα στον τρίφτη του κρεμμυδιού άβραστα.
  • 1/2 φλυτσάνι φρυγανιά, 5 αυγά
  • αλατοπίπερο
  • 3 φλυτσάνια τριμμένη φέτα με τα δάχτυλα χονδρή
  • 1/2 φλιτσάνι λάδι
  • 2 κουταλιές άνηθο
  • 1 ξερό κρεμμύδι τριμμένο.
Εκτέλεση:
Σοτάρουμε τα τριμμένα κολοκύθια με το λάδι και το κρεμμύδι πολύ λίγο, τα φέρνουμε2-3 βόλτες, τα τραβάμε από τη φωτιά, ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα αυγά χτυπημένα και τα ανακατεύουμε καλά.
Στρώνουμε τα μισά φύλλα στο ταψί(36x16), βουτυρωμένα ένα-ένα, ρίχνουμε τη γέμιση, σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα, βουτυρωμένα ένα-ένα, χαράζουμε κομμάτια, ραντίζουμε με νερό και ψήνουμε στους 180 βαθμούς, μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.
Από το Ανθολόγιο συνταγών από την Κάρυστο της Ελένης Παπαλυμπέρη.
mobilepornxtube agiad mobile18porn amateurtubesexporn freexmobileporn hardxxxmobileporntube mobilefacetubeporn mobilefoxporn mobilefuckporn mobilehardsexporn mobilejizzsexporn mobilepornvidx mobilepornvidz mobilepornxnxxtube mobilesexteenporn mobiletaxiporn mobilexporntube mobilexxxsexporn
/** **/