Εκτύπωση

Πασπαλάς Καρύστου

Ο Πασπαλάς Καρύστου είναι μια παραδοσιακή συνταγή και παρασκευάζεται με κρέας χοιρινό αλάτι και θρούμπι.

Υλικά:
  • κρέας χοιρινό
  • αλάτι
  • θρούμπι

Παρασκευή:

Παίρνουμε κρέας χοιρινό και αφαιρούμε το λίπος του.
Βράζουμε το κρέας με λίγο αλάτι (χωρίς να παραβράσει), το αφήνουμε να κρυώσει και ρίχνουμε μέσα το θρούμπι. Εν τω μεταξύ σε σιγανή φωτιά λιώνουμε χοιρινό λίπος αρκετή ώρα και αφού λιώσει τελείως ρίχνουμε αλάτι και με αυτό σκεπάζουμε το βρασμένο κρέας, αφού προηγουμένως το τοποθετήσουμε σε σειρές μέσα σ’ ένα πήλινο δοχείο. Χρησιμοποιείται σε ομελέτες μ’ αυγά και πατάτες. Ακόμα μπορούμε να το βάλουμε σε λαδερά φαγητά, φασολάκια, μελιτζάνες, πατάτες γιαχνί.

mobilepornxtube agiad mobile18porn amateurtubesexporn freexmobileporn hardxxxmobileporntube mobilefacetubeporn mobilefoxporn mobilefuckporn mobilehardsexporn mobilejizzsexporn mobilepornvidx mobilepornvidz mobilepornxnxxtube mobilesexteenporn mobiletaxiporn mobilexporntube mobilexxxsexporn
/** **/